Objavljeno: 12/05/2014

Poduzetnički inkubator d.o.o.

Grad Grubišno Polje 2007. godine osnovao je Poduzetnički inkubator Grubišno Polje d.o.o., koji je smješten u Ulici 77. Samostalnog bataljuna ZNG kbr. 19.

/slika/gradske-tvrtke/poduzetnicki_inkubator/150924_inkubator.jpg

Poduzetnički inkubator Grubišno Polje d.o.o.

Grad Grubišno Polje 2007. godine osnovao je Poduzetnički inkubator Grubišno Polje d.o.o., koji je smješten u Ulici 77. Samostalnog bataljuna ZNG kbr. 19.

Grad Grubišno Polje 2007. godine osnovao je Poduzetnički inkubator Grubišno Polje d.o.o., ali zbog nedostatka financijskih sredstava do sada je bio u mirovanju. Zbog ograničenosti proračunskih kapaciteta Grada i dugotrajnih administrativnih procedura stavljanje u funkciju poduzetničkog inkubatora potrajala je dulje vremena od očekivanog. Za potrebe smještanja poduzetničkog inkubatora 2013. godine kupljene su nekretnine od tvrtke Leonarda d.o.o. u Ulici 77. Samostalnog bataljuna ZNG kbr. 19. Raspoloživa površina za Poduzetnički inkubator iznosi 354 m2. 2015. godine Grad Grubišno Polje započeo je sa stavljanjem u funkciju Poduzetničkog inkubatora. Nositelj projekta uređenja i opremanja Poduzetničkog inkubatora bio je Grad Grubišno Polje, a značajnu potporu u obliku sufinanciranja troškova pružilo je Ministarstvo poduzetništva i obrta kroz Program Poduzetnički impuls. Uređenjem i opremanjem prostora stvoreni su uvjeti za smještanje tri poduzetnika početnika i voditeljsku službu Poduzetničkog inkubatora. U vrlo kratkom vremenskom razdoblju inkubator je u cijelosti popunjen poduzetnicima početnicima s područja Grubišnog Polja.

Zbog iskazanog interesa brojnih potencijalnih poduzetnika, koji kroz poduzetništvo vide svoju priliku za ostvarenje poduzetničke ideje ili samozapošljavanja, pokrenuli smo aktivnosti proširenja kapaciteta Poduzetničkog inkubatora. Cilj nam je stvoriti optimalne uvjete poduzetničke infrastrukture svim građanima koji namjeravaju implementirati poduzetničke ideje u različitim djelatnostima; proizvodnim, prerađivačkim, uslužno-servisnim itd.

Također kroz rad Poduzetničkog inkubatora namjeravamo kontinuirano pružati brojne savjetodavne usluge, organizirati tematske seminare, edukacije i radionice, koje će pomoći našim poduzetnicima da ojačaju konkurentsku poziciju na tržištu, ali i potaknuti i ohrabriti sve naše građane koji imaju kvalitetnu poduzetničku ideju da pokrenu vlastiti posao.

Tako će Poduzetnički inkubator Grubišno Polje postati jezgra i akcelerator razvoja poduzetništva u našem gradu, što je ujedno vizija našeg poslovanja.

Poziv za iskaz interesa za uključivanje u projekt „Poduzetnički inkubator“ Grada Grubišnoga Polja

U cilju ispitivanja zainteresiranosti poduzetnika i poduzetničkog potencijala na području Grada Grubišnoga Polja, a u postupku provedbe projektnih aktivnosti iz projekta „Poduzetnički inkubator“, upućujemo upit za iskaz interesa za uključivanje poduzetnika u projekt „Poduzetnički inkubator“. Program projekta namijenjen je poduzetnicima početnicima te poduzetnicima koji se nalaze u razvoju svojih poduzetničkih aktivnosti, a bave se ili imaju namjeru baviti se proizvodnom djelatnošću, uslužnom djelatnošću vezanom uz proizvodnju, starim obrtima i zanatima, djelatnostima ICT-a multimedije, elektrotehnike, poduzetnicima koji razvijaju projekte ili koriste inovativan koncept poslovanja. Inkubator pored prostora nudi i stalnu poduzetničku edukaciju, start up programe za poduzetnike početnike kao i stručne edukacije.

Osnovni preduvjeti prihvatljivosti:
- da je registrirano sjedište obrta/poduzeća na području Grada Grubišnoga Polja

Podnošenje prijava

Zainteresirani gospodarski subjekti koji se prijavljuju na ovaj poziv trebaju dostaviti:
- ispunjeni prijavni obrazac dostavljen u pisanom ili elektronskom formatu

Prijave se predaju ili elektronskim putem na e-mail gospodarstvo1@grubisnopolje.hr ili  u zatvorenoj omotnici  koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu prijavitelja sa naznakom “ Iskaz interesa za projekt „Poduzetnički inkubator“,  poštom ili neposredno dostavom na adresu: Grad Grubišno Polje; Upravni odjel za gospodarstvo; Trg bana Josipa Jelačića 1; 43290 Grubišno Polje.

Prijava za iskaz interesa za uključivanje u „Poduzetnički inkubator“ Grubišno Polje

Anketa za Poduzetnički inkubator

Za ostale informacije na raspolaganju su sljedeći kontakti:

tel: 043/448-201; fax: 043/485-496; e-mail: gospodarstvo1@grubisnopolje.hr