Objavljeno: 09/07/2015

Slušali o dobrobiti profilakse i liječenja magnetnom rezonancom

Predavanje je organiziralo Gradsko društvo Crvenoga križa Grubišno Polje u sklopu projekta „Dnevni boravak za starije osobe“

/slika/vijesti/2015/2015_07/2015_07_664_x_495/150709_magnetna.jpg

Dvadesetak posjetitelja, većinom umirovljenika, jučer su imali prilike slušati prezentaciju o dobrobitima profilakse i liječenja elektromagnetskom rezonancom. Naime, Gradsko društvo Crvenoga križa Grubišno Polje u sklopu projekta „Dnevni boravak za starije osobe“, koji sufinancira Ministarstvo socijalne politike i mladih, organiziralo je predavanje o liječenju i rehabilitaciji elektromagnetnom rezonancom naziva „Magnetna terapija  u svrhu poboljšanja zdravlja“.
Predavanje je u prostorijama Matice umirovljenika održala vlasnica jedne zagrebačke tvrtke koja distribuira ortopedska pomagala i uređaje za preventivu zdravlja. Umirovljenici koji su prisustvovali prezentaciji mogli su čuti da se magnetna terapija odlično koristi kao profilaksa mnogih bolesti, ali i za ublažavanje stanja i simptoma kroničnih bolesti, poput dijabetesa, reumatoidnog artritisa, multiple skleroze, cerebralne paralize, inkontinencije i drugih. (RGP)