Objavljeno: 06/06/2018

U tijeku su upisi u Dječji vrtić Tratinčica

Po sedam je slobodnih mjesta u matičnom i područnom odjeljenju, te 60 mjesta za upis u predškolu

/slika/vijesti/2018/2018_05/2018_05_664_x_495/180529_vrtic_ugovor.jpg

Grubišnopoljski Dječji vrtić Tratinčica do 15. lipnja upisuje djecu u cjelodnevni 10-satni, odnosno poludnevni 5-satni program predškolskog odgoja i obrazovanja i program predškole. Naime, sukladno planu upisa djece u narednoj pedagoškoj godini u matičnom vrtiću u Grubišnom Polju su u dobnoj skupini djece u drugoj godini života slobodna četiri mjesta te u najstarijoj skupini tri. U područnom vrtiću u Velikim Zdencima također je sedam slobodnih mjesta u mješovitoj skupini djece od 3. godine do dobi za polazak u školu.  U matičnom je još 40 mjesta za upis u predškolu, te u područnom 20 mjesta, kaže ravnateljica Biljana Karakaš.
Kako bi svoju djecu i upisali, roditelji ili skrbnici trebaju dostaviti popunjene zahtjeve, rodne listove djece, liječničke potvrde, kao i dokaze o činjenicama važnima za ostvarivanje prednosti kod upisa, a komisija za upis će odlučiti o upisima upravo na temelju dokumentacije i prema potrebi inicijalnih razgovora s roditeljima. Više o tomu doznajte u OBAVIJESTI vrtića.
Rezultati upisa djece bit će objavljeni najkasnije do 10. srpnja. Iz vrtića poručuju da je sukladno zakonu program predškole obvezan za svu djecu rođenu od 1. travnja 2012. do 31. ožujka 2013. godine, koja nisu integrirana u redoviti program dječjeg vrtića, a program predškole je besplatan.  (RGP)