Objavljeno: 17/03/2017

Stiže nova oprema za uređenje dječjih igrališta na području grada

Gradonačelnik nabavku nove opreme najavio na jučerašnjoj 4. sjednici Dječjeg gradskog vijeća

/slika/vijesti/2017/2017_03/2017_03_664_x_495/170317_djecje_vijece.jpg

Na jučerašnjoj 4. Sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Grubišnoga Polja mali vijećnici su uz pomoć predstavnika gradskih institucija raspravljali o obilježavanju blagdana Sv. Josipa i Uskrsa, te planiranim radionicama u narednom razdoblju. U planirane aktivnosti će se besplatnim radionicama uključiti i djelatnici grubišnopoljske podružnice Centra za socijalnu skrb Daruvar.
Na dnevnom redu sjednice malih vijećnika našla se i radna akcija uređenja okoliša škole ususret obilježavanju Dana škole.
Zanimljivi prijedlozi malih vijećnika i do sada su bili dobra smjernica odraslima za uređenje Grada Grubišnoga Polja po mjeri djece i mladih. Gradonačelnik Zlatko Mađeruh upoznao ih je koliko se ove godine planira uložiti u opremanje dječjih igrališta.- Izdvojili smo oko 130 tisuća kuna. Trenutno smo pri završetku programa popunjavanja dječjih igrališta. Planirane su dopune dječjih igrališta koja već postoje, samo ih malo obogaćujemo. Gledamo da se uklopimo u planiranih 130 tisuća kuna-kazao je gradonačelnik otkrivši da će nova oprema osvanuti na dječjim igralištima kod CIK-a, u Velikim Zdencima kod Dječjeg vrtića i ZRC-a, u Ivanovom Selu u parku, te u naselju centar u Grubišnom Polju. Dječje gradsko vijeće treba odlučiti prihvaća li prijedloge kako bi oprema bila što prije naručena i stigla za dvadesetak dana.(RGP; foto: OŠ I.N. Jemeršića)