Objavljeno: 11/04/2016

SŠ Bartola Kašića predstavljena osmašima iz Velike Pisanice

Gosti iz Velike Pisanice upoznali su se sa svim segmentima grubišnopoljske Srednje škole

/slika/vijesti/2016/2016_04/2016_04_664_x_495/160411_s_skola_pisanica.jpg

U sklopu promocije škole i školskih programa djelatnici i učenici Srednje škole Bartola Kašića ugostili su učenike osmih razreda Osnovne škole Velika Pisanica.
Na početku su ih upoznali s programima koje grubišnopoljska škola nudi za upis u školsku godinu 2016./17.. Pri tomu su istaknuti i brojni uspjesi grubišnopoljskih srednjoškolaca prethodnih godina kao dokaz da se u toj školi kvalitetno radi i pristupa učenicima. Bilo je riječi i o izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima s posebnim naglaskom na rad Učeničke zadruge „Kockavica.“
Nakon upoznavanja s nastavnim planom i programom opće gimnazije, gosti iz Velike Pisanice obišli su specijalizirane radionice i laboratorije gdje su im predstavljeni strukovni programi tehničara za računalstvo, poljoprivrednog gospodarstvenika, automehatroničara i instalatera kućnih instalacija. Učenici iz Velike Pisanice obišli su i praktikum ugostiteljskih programa u vatrogasnom domu.
Terenska nastava gostiju završila je posjetom spomen sobi Udruge dragovoljaca Domovinskog rata „Bilogora '91.“ i vili „Moj mir“.(RGP. Foto: SS Bartola Kašića)