Objavljeno: 13/10/2014

SPORTSKI VIKEND NK Bilogora i juniori Zdenke '91 slavili

Zdenkini seniori i rukometaši Ilove odigrali neriješene susrete, boćari Otkosa 10 poraženi

/slika/vijesti/2014/2014_10/664_x_495/10_13_nkbilogora.jpg

U novom kolu Međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica NK Zdenka '91 se domogla jednog boda. Na teškom gostovanju u Pitomači utakmicu su s tamošnjim domaćinom zaključili rezultatom 1:1. Zgoditak za Zdenku '91 je u 47. minuti postigao Vedran Viljevac. Kako sada stvari stoje, NK Zdenka '91 se nalazi na 9. mjestu ljestvice Međužupanijske lige s devet bodova. U slijedećem kolu Zdenkaše čeka još jedan težak susret, u kojemu će ugostiti B momčad koprivničkoga Slaven Belupa, koja se među 14 klubova te lige nalazi na trećem mjestu tablice. S druge strane, juniori Zdenke slavili su s 3:0 protiv NK Hajduka iz Hercegovca. Strijelci su bili Kristijan Bilogrević, Ivica Lukenda i Filip Holas.
Nogometaši Bilogore '91 protekloga su vikenda gostovali u Daruvarskom Brestovcu, gdje su snage odmjerili s domaćinom Mladošću. Pokazalo se da su gostujući Grubišnopoljci bili bolji, a to su dokazali i jedinim pogotkom, koji je u mrežu Mladosti smjestio Aleksandar Barišić. U slijedećem, 8. kolu prvenstva 2. Županijske nogometne lige jug bit će domaćini sokolovačkom Sokolu.
S obzirom na probleme s parketom u grubišnopoljskoj sportskoj dvorani rukometaši Ilove domaćini su RK Bjelovaru 2 bili na njihovom parketu u bjelovarskoj sportskoj dvorani. Taj je susret završen neriješenim ishodom od 32:32. Naredno, 4. kolo 3. Hrvatske rukometne lige sjever, odigrat će u gostima kod RK Trnoveca.
Boćari Otkosa 10 u zagrebačkom Dubecu su doživjeli poraz. Dubečki domaćini su osvojili dva boda pobijedivši Grubišnopoljce rezultatom 18:0.(RGP)