Objavljeno: 17/06/2019

Soraya Matković predsjednica, Neda Soldan zamjenica predsjednice Savjeta mladih

Izborom predsjednice i zamjenice konstituiran novi sazin Savjeta mladih, uspjeh u radu poželio im Ivo Martinović, predsjednik Gradskoga vijeća

/slika/vijesti/2019/2019_06/2019_06_664_x_495/190617_savjet_mladih.jpg

Soraya Matković je predsjednica, a Neda Soldan zamjenica predsjednice novog sastava Savjeta mladih, odlučili su tako članovi toga savjetodavnog tijela grubišnopoljskog Gradskog vijeća na konstituirajućoj sjednici održanoj u petak. Naime, nakon što su na javni poziv dostavljeni prijedlozi s imenima potencijalnih članova, na svojoj prošloj sjednici grubišnopoljsko Gradsko vijeće je izabralo deset članova Savjeta mladih.
Konstituirajuću sjednicu Savjeta mladih vodio je predsjednik Gradskoga vijeća Ivo Martinović, koji je tom prilikom uz čestitke izabranima poručio kako Gradsko vijeće i gradonačelnik uvijek stoje na raspolaganju Savjetu mladih. Prvu poruku u ulozi predsjednice Savjeta mladih, u kojoj je naslijedila dosadašnjega Alena Kanjku, odaslala je i novoizabrana Soraya Matković, navodeći da će se Savjet truditi učiniti sve za boljitak mladih na području grada.(RGP)