Objavljeno: 01/04/2017

Saborski zastupnik mađarske nacionalne manjine Robert Janković bio gost čelnika Grada

Ugodno me je iznenadio željom za pomoći. Ne samo u svojstvu rada s mađarskom manjinom--komentirao je nakon sastanka gradonačelnik Z. Mađeruh

/slika/vijesti/2017/2017_04/2017_04_664_x_495/130401_jankovic.jpg

Saborski zastupnik mađarske nacionalne manjine Robert Janković odazvao se pozivu čelnika Grada Grubišnoga Polja gradonačelnika Zlatka Mađeruha i predsjednika Gradskoga vijeća Ive Martinovića. Naime, nakon što su vidjeli kakve programe nudi za pripadnike svoje nacionalne manjine, čelnici Grada su R. Jankovića željeli upoznati i s onim što Grad Grubišno Polje na svom području nudi nacionalnim manjinama, među njima i mađarskoj.
-Ugodno me je iznenadio željom za pomoći. Ne samo u svojstvu rada s mađarskom manjinom, već što kao saborski zastupnik želi pomoći i na nekim našim projektima. Doista je rijetkost da saborski zastupnici dođu i ponude pomoć. Lobiranje, odnosno borba za pojedine programe je normalno i zakonski dozvoljeno. Ja sam s razgovorom i njegovim rezultatima prezadovoljan jer nisam navikao na takav kontakt s dobrim i pozitivnim vibracijama-komentirao je nakon sastanka gradonačelnik Z. Mađeruh.(RGP)