Objavljeno: 01/12/2015

Sa stručnim zapošljavanjem započelo četvero novih Grubišnopoljaca

Velika ste nam pomoć i naša je obveza osigurati vam kvalitetan rad, te da budete spremni za sve poslovne izazove-kazao je gradonačelnik Zlatko Mađeruh.

/slika/vijesti/2015/2015_12/2015_12_664_x_495/151201_pripravnici1.jpg

Danas je u Gradskoj vijećnici u Grubišnom Polju gradonačelnik Zlatko Mađeruh primio polaznike stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa koji će se u Gradskoj upravi stručno osposobljavati do 30. studenoga 2016. godine u upravnim odjelima Grada Grubišnoga Polja. Marina Subota osposobljavat će se na ekonomskim poslovima visoke stručne spreme u Upravnom odjelu za gospodarstvo, Kata Aščić na ekonomskim poslovima više stručne spreme u Upravnom odjelu za financije i javne prihode, Martina Grdić na administrativnim poslovima u Upravnom odjelu za stambeno-komunalne djelatnosti i uređenje prostora, a Vinko Jakupec na ekonomskim poslovima u Stručnoj službi Gradskog vijeća. Kako je rekao gradonačelnik Mađeruh želja je Gradske uprave polaznike pripremiti za projekte koji će biti kandidirani za povlačenje sredstava iz EU.-Vi ste nama velika pomoć i obveza da vam osiguramo kvalitetan rad i da budete spremni za sve poslovne izazove-kazao je Mađeruh.
Pored novih polaznika osposobljavanja u Gradu Grubišnom Polju od 23. studenog ove godine već se osposobljava Martina Koronc na ekonomskim poslovima u Upravnom odjelu za financije i javne prihode.-Odlučila sam se zaposliti kako bih stekla iskustvo uz daljnjem poslovanju i dobru pripremu za budućnost. Uz pomoć mentora koji mi puno pomažu svakim je danom sve bolje-kazala je M. Koronc.
-Sve što ovdje budete radili, raditi ćete za sebe, ukoliko primijetite i spoznate neke nove mogućnosti, mi u lokalnoj upravi spremni smo prihvatiti vaše nove ideje kako bi ova lokalna uprava bila što bolja-poručio je za kraj gradonačelnik Zlatko Mađeruh.(RGP)