Objavljeno: 25/02/2015

Rukometaši OŠ I. N. Jemeršića četvrti u županiji

S obzirom na to da su u cjelokupnom natjecanju na području županije nastupile ekipe 22 osnovnih škola, plasman osnovaca je za svaku pohvalu

/slika/vijesti/2015/2015_02/2015_01_664_x_495/150219_rukomet_osnovna.jpg

Rukometna ekipa dječaka osnove škole Ivana Nepomuka Jemeršića četvrta je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Naime, jučer je nastupila na županijskom natjecanju osnovaca u rukometu, na koje su se plasirali pobjedom na međuopćinskom natjecanju održanom prošloga tjedna u grubišnopoljskoj školi.
Na natjecanju u bjelovarskoj sportskoj dvorani osim Grubišnopoljaca nastupile su još momčadi I. i IV. bjelovarske osnovne škole, te osnovnih škola iz Daruvara, Garešnice i Čazme. Natjecanje se odvijalo u dvije skupine. U skupini su s grubišnopoljskim osnovcima bili još garešnički i oni II. bjelovarske osnovne škole. Grubišnopoljci su garešničke kolege svladali rezultatom  16:11, a od ekipe II. bjelovarske osnovne škole izgubili su rezultatom 14:2. U utakmici za treće mjesto, pak, porazila ih je ekipa IV. bjelovarske osnovne škole tijesnim rezultatom od 12:11.
S obzirom na to da su u cjelokupnom natjecanju na području županije nastupile ekipe 22  osnovnih škola, plasman grubišnopoljskih osnovaca na 4. mjestu je za svaku pohvalu.(RGP; foto: Ana Delić)