Objavljeno: 22/07/2020

Počelo uređenje nogostupa u Ulici Terezije Bernardete Banje

Novi nogostup će kvalitetno spojiti uži gradski prsten nogostupa sa Šetalištem hrvatskih branitelja

/slika/vijesti/2020/2020_07/2020_07_664_x_495/200722_nogostup_tbbanje.jpg

Nakon što su prošlih godina u središnjim gradskim ulicama vrlo lijepo obnovljeni nogostupi, Grad Grubišno Polje je nastavio s uređenjem nogostupa i izvan gradskoga središta. Tako su ovih dana počeli radovi na obnovi nogostupa u Ulici Terezije Bernardete Banje, odnosno nastavak uređenja nogostupa u toj ulici od Ulice hrvatskih branitelja u dužini od 305 metara do Šetališta hrvatskih branitelja, odnosno spoja s Ulicom Josipa Kozarca.
Radovi su sukladno Programu gradnje komunalne infrastrukture na području Grada Grubišnoga Polja u 2020. godini vrijedni 195 000 kuna. Putem jednostavne javne nabave povjereni su bjelovarskim Cestama d.d., kojima je podizvoditelj grubišnopoljski Komunalac, a sukladno planu nogostup bi u toj ulici trebao biti gotov do rujna ove godine, iako će biti gotovi i ranije, najavljuju u Gradu.
Obnovom toga do sada derutnog nogostupa na vrlo će kvalitetan način biti spojen gradski prsten nogostupa sa Šetalištem hrvatskih branitelja asfaltiranim i uređenim između Ulica Terezije Bernardete Banje i Josipa Kozarca. To je šetalište omiljeno mjesto za šetnju, rolanje, bicikliranje ne samo građana koji blizu njega žive, već i brojnih drugih Grubišnopoljaca ljubitelja šetnje i rekreacije. (MP)