Objavljeno: 18/03/2016

Pjesmama, plesom i recitacijama zaštitniku župe u čast počela proslava Josipova

Program je u povodu najvećeg župnog blagana u kinodvorani održan u organizaciji Župnoga ureda i CIK-a, a pod pokroviteljstvom Grada Grubišnoga Polja

/slika/vijesti/2016/2016_03/2016_03_664_x_495/160318_josipovo.jpg

Sinoćnjim programom u kinodvorani Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman započela je proslava proslave najvećeg blagdana grubišnopoljske župe sv. Josipa.
U organizaciji Župnoga ureda i CIK-a nastupili su zbor i zbor mladih župe sv. Josipa, zbor Matice umirovljenika, plesnom točkom predstavila se skupina 'Pčelice' Dječjega vrtića Tratinčice, a recitacijom mališani koji pohađaju vjerski odgoj. Prigodnu pjesmu posvećenu titularu župe otpjevali su učenici šestih razreda Osnovne škole Ivana Nepomuka Jemeršića, a Nives Husak, učenica SŠ B. Kašića recitirala je pjesmu. Nastupio je i Folklorni ansambl CIK-a.
Program proslave Josipova nastavlja se u subotu kada će u kinodvorani u programu nazvanom 'Večer zabave i smijeha' nastupiti poznati pjevač tamburaške glazbe Boris Ćiro Gašparac i stand up komičar Denis Bašić. Večer smijeha također počinje u 19 sati. Pokrovitelj programa je Grad Grubišno Polje, a ulaz je besplatan.(RGP)