Objavljeno: 06/09/2019

Pjesma i spot 'U ovaj grad' osvojili srca Grubišnopoljaca

Kroz pjesmu 'U ovaj grad' grubišnopoljskog glazbenika Ivana Ivankovića naš se grad po prvi puta našao u spotu nekog domaćeg glazbenika

/slika/vijesti/2019/2019_09/2019_09_664_x_495/190906_ivankovic_spot0.jpg

Sinoć je u programu Croatian music channela, poznatijega kao CMC televizija, promovirana nova pjesma 'U ovaj grad' i pripadajući spot Ivana Ivankovića, poznatog grubišnopoljskog glazbenika. Do sada smo imali prilike vidjeti i čuti Srce za ljubav i Bijeg od sjećanja, dvije Ivankovićeve pjesme koje je snimio i popratio spotovima kao materijal koji će se nakon njegova prva tri albuma na engleskom jeziku u vlastitoj nakladi, naći na njegovom prvom albumu na hrvatskom jeziku, ovoga puta u izdanju Croatie recordsa. No, nova pjesma naziva U ovaj grad i snimljeni spot usko su vezani uz Grubišno Polje. Naime, tema pjesme je Ivankovićevo sjećanje na ljubav koju je doživio u svom gradu, a spot za pjesmu je snimljen krajem lipnja, odnosno početkom srpnja na nekoliko lokacija u Grubišnom Polju: u središtu grada, na srednjoškolskom igralištu i na Izletištu Bara.
U snimanju spota je uz Ivankovića sudjelovao bubnjar također Grubišnopoljac Renato Palatinuš, inače udaraljkaš i član Zagrebačke filharmonije, i basist, Požežanin Vinko Kovačević. Spot za pjesmu U ovaj grad, režirao je Dario Lepoglavec, koji je do sada surađivao s brojnim poznatim domaćim pjevačima poput Jacquesa Houdeka, Vanne, Ivana Zaka i drugih.
Svi koji su spot pogledali oduševljeni su uratkom, o čemu svjedoče i brojni komentari na društvenim mrežama, na kojima su mnogi tu objavu i podijelili. Posebice ih se dojmila činjenica da je naš grad bio temom i scenografijom pjesme i spota jednog domaćeg pjevača i gitarista. I to Grubišopoljca Ivana Ivankovića, koji je time napravio odličnu promociju našega i, iako neko vrijeme živi u Čakovcu, njegova grada koji očito nosi duboko u srcu. (RGP; foto: Youtube screenshot)
Pjesmu i spot možete poslušati i pogledati OVDJE