Objavljeno: 10/10/2018

Održana Generalna skupština Učeničke zadruge Labudica

Zadrugari imenovali Martinu Bećirević novom voditeljicom Zadruge, prihvatili plan i program i financijsko izvješće

/slika/vijesti/2018/2018_10/2018_10_664_x_495/181010_skupstina_labud.jpg

Prije nekoliko je dana održana Generalna skupština Školske zadruge Labudica Osnovne škole Ivana Nepomuka Jemeršića. Stotinjak okupljenih zadrugara svojim je glasovima za novu voditeljicu Zadruge potvrdilo Martinu Bećirević.
U okviru Generalne skupštine učenici su upoznati s planom i programom rada Zadruge u narednom razdoblju, te financijskim rezultatima za prošlu godinu. A s obzirom na to što je u okviru plana i programa rada u budućem razdoblju navedeno, zadrugare očekuje još jedna uzbudljiva i kreativna godina. Jer uskoro počinju pripreme za Gospodarski sajam – sajam sira, potom za Božićni sajam, a u drugom polugodištu će zadrugari biti aktivni i u vrijeme Uskrsa, dok će najudarniji biti svibanj, kada će se pripremati za učeničku smotru.
Kada je u pitanju financijsko izvješće prihodi prve poslovne godine Učeničke zadruge Labudica OŠ i N Jemeršića bili su 4000 kuna. Taj će novac u nekoliko navrata biti podijeljen između šest Zadruginih sekcija za njihov daljnji rad.(RGP; foto: OŠ I.N. Jemeršića)