Objavljeno: 17/06/2019

Održan 7. Dan sporta Udruge mladih Grubiša

Na terenima ZRC-a nastupilo 250 sportaša u nekoliko sportova

/slika/vijesti/2019/2019_06/2019_06_664_x_495/190617_dan_sporta.jpg

Udruga mladih Grubiša u suradnji s Turističkom zajednicom grada u subotu je bila domaćin 7. izdanja manifestacije Dan sporta, održane na sportskim terenima Zdenkina rekreacijskoga centra. Manifestacija je počela u 9 sati Memorijalnim malonogometnim turnirom 'Saša Novalić', pobjednici kojega su bili članovi ekipe Caffe Bara "Kod Franje". Druga je ekipa Caffe bara 'Local', a treća Šok i vjeverica.
Održan je i memorijalni boćarski turnir 'Miroslav Piščević – Bubi', pobjednik kojega je bio BK Belišće, drugi BK Daruvar, a treći BK Otkos 10. Pobjednici turnira u tenisu bili su par Dinko Vučemilović i Dario Margeta, drugoplasirani su bili Zoran Dragičević i Željko Rek, a treći Nenad Škrilac i Ratko Gazibara. Na turniru u beli sudjelovalo je deset parova, među kojima su najbolji bili Željko Vojtela i Goran Šukić, koji su u finalu svladali Danijela Trbojevića i Romana Husaka. Treći su bili Tomislav Smolčić i Ronaldo Rovazdi.
Organizirano je i natjecanje u kaznenim udarcima, na kojemu je sudjelovalo 20 natjecatelja. Najbolji je bio Daruvarčanin Valentino Svatoš, a potom slijede Grubišnopoljci Antonio Lukenda i Matija Heršil. Najbolji vratar bio je Velikogrđevčanin Mario Božoki. Bilo je i sadržaja za djecu: od povlačenja užeta, preko badmintona do nošenja jajeta u žlici. Na manifestaciji koja je okupila oko 250 sportaša prikupljani su i dobrovoljni prilozi te je prikupljeno 810 kuna kojima će biti kupljene didaktičke igračke za mališane Dječjeg vrtića Tratinčica.(RGP; foto: Udruga mladih Grubiša; VIŠE FOTOGRAFIJA)