Objavljeno: 29/04/2019

Mateo, Lorena, Neda i Nika s mentorima na prijmu kod predsjednice RH

Na prijmu kod predsjednice su bili s mentorima Matom Fricem i Kristinom Vrbicki jer su bili uspješni na državnim natjecanjima u prošloj školskoj godini

/slika/vijesti/2019/2019_04/2019_04_664_x_495/190429_ucenici_predsjednica.jpg

U organizaciji Bjelovarsko-bilogorske županije ovoga su vikenda učenici i mentori s područja županije koji su u školskoj godini 2017./2018. ostvarili uspjeh na državnim natjecanjima bili na prijmu kod predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.
Među čak stotinu i četrdeset učenika i mentora na prijmu kod predsjednice su bili  i učenici i mentori iz Srednje škole Bartola Kašića. Ove godine tu su čast imali Mato Šulentić za ostvareno 4. mjesto na Državnom natjecanju automehaničara/automehatroničara sa svojim mentorom nastavnikom Matom Fricem te učenice Nika Andričević, Neda Soldan i Lorena Horak za sudjelovanje na Državnoj razini LiDraNo 2018. godine s predstavom 'Instrukcija', koju su pripremile sa svojom mentoricom, tadašnjom nastavnicom hrvatskoga jezika Kristinom Vrbicki, koja je na prijmu u predsjedničinu uredu tijekom vikenda bila i u ulozi sadašnje vršiteljice dužnosti ravnateljice grubišnopoljske srednje škole.(RGP; foto: SŠ Bartola Kašića)