Objavljeno: 24/02/2020

Maškare zavaladale gradom

Maskenbal za odrasle održan je u petak u Vatrogasnom domu, a najmlađi su svoje maske predstavili u subotu ispred zgrade Gradske uprave

/slika/vijesti/2020/2020_02/2020_02_664_x_495/200224_maskare.jpg

Protekloga vikenda je u našemu gradu sve bilo u znaku maškara. Male i velike nakratko su zavladale Grubišnim Poljem, a Grad je najboljima osigurao bogate nagrade. Maskenbal za odrasle održan je u petak u Vatrogasnom domu uz glazbenu pratnju sastava Šliper, dok su najmlađi svoje maske predstavili u subotu ispred zgrade Gradske uprave. Ove godine su mašta i kreativnost bili na visokoj razini, tako da je povjerenstvo imalo težak zadatak izdvojiti najbolje, posebno kod dječjih maškara pa su nagrade za prva i druga mjesta maske dijelile.
Na maskenbalu odraslih najbolja pojedinačna maska bila je Troglava utvara, druga Voodu lutka, a treća Foto špic. Od grupnih najbolje su bile Žabe, drugi su bili M&M bonboni, a treće Mladenke u menopauzi.
I među malim maškarama je bilo obilje odličnih maski. Prvo mjesto su dijelili Perilica i Titanic, drugo mjesto Bogomoljka i Torta, dok je treću nagradu osvojila Raketa. Kod grupnih maski prva nagrada pripala je masci Dan i noć, druga Minniecama, a treća Minnie i Mickeyju Mouseu.
Organizatori oduševljeni raznolikošću i maštovitošću dječjih maškara za nagodinu najavljuju proširenje nagradnog fonda. Naime, ove godine maske su nagrađivane s 500 prva, 300 druga i 200 kuna treća. (RGP: foto: M.P.; fotografije Maskenbala za odrasle pogledajte OVDJE)