Kreće projekt uređenja Ulice hrvatskih branitelja

Riječ je o projektu kakav je proveden u ulicama braće Radića, Ivana Nepomuka Jemeršića, Terezije Bernardete Banje i drugima. Projekt je vrijedan 550 000 kuna.

Kreće projekt uređenja Ulice hrvatskih branitelja

Osim što je potvrđeno desetak nacrta odluka o kojima će na slijedećoj sjednici raspravljati Gradsko vijeće, gradonačelnik Zlatko Mađruh danas je uz pomoć Stručnoga kolegija donio odluku o početku postupka bagatelne nabave za radove na rekonstrukciji pristupne pješačko-biciklističke staze prema Osnovnoj i Srednjoj školi u Grubišnom Polju, odnosno u Ulici hrvatskih branitelja.
Riječ je o projektu kakav je već proveden u užem središtu u ulicama braće Radića, Ivana Nepomuka Jemeršića, Terezije Bernardete Banje i drugima. Projekt je težak 550 000 kuna, a prema sadašnjim informacijama sa 70 posto udjela će ga sufinancirati Ministarstvo regionalnog razvoja. Naime, iz ministarstva je poručeno da će svi projekti koji su u tom paketu dobili zeleno svjetlo proći još jednu reviziju, te će udio ministarstva biti smanjen u rasponu od pet do 10 posto.
Novac koji će ministarstvo akumulirati smanjivanjem potpore tim projektima, bit će usmjeren za pomoć poplavljenim područjima. Valja reći i to da je Grad ministarstvu uz ovaj aplicirao još dva projekta.(RGP)


  Povratak na: Novosti