Objavljeno: 27/12/2017

Jaje & Inov gradnja pobjednik 1. Božićne malonogometne lige

Prvo izdanje malonogometne lige u našem gradu proteklo uz dobru organizaciju, te su mnoge momčadi veća sada najavile povratak nagodinu

/slika/vijesti/2017/2017_12/2017_12_664_x_495/171227_liga.jpg

Ekipa Caffe bar Jaje & Inov gradnja iz Daruvara pobjednik je 1. Božićne malonogometne lige koju je protekloga tjedna u našem u gradu organizirala Udruga mladih Grubiša. Naime, u finalnoj utakmici odigranoj u subotu u grubišnopoljskoj sportskoj dvorani ta je ekipa sa 6:3 svladala drugog finalista ekipu Flagor. U utakmici za treće mjesto slavila je ekipa Cafe bar Retro iz Bjelovara, koja je nakon neriješenog regularnog dijela i rezultata 3:3, iz kaznenih udaraca svladala ekipu Cafe bar Franjo. Marino Jedvaj iz CB Jaje i Inov Ugradnje s postignutih 15 zgoditaka proglašen je najboljim igračem i najboljim strijelcem turnira, a najboljim golmanom Filip Lovrić iz trećeplasiranog Retro Caffea.
I sudionici i organizatori su izuzetno zadovoljni organizacijom i provedbom lige, pa je sigurno da će doživjeti još puno izdanja.-Pobijedio je najbolji i mnogi su nam najavili da će se sa zadovoljstvom vratiti nagodinu. Bilo je puno posla oko organizacije, no na kraju sve se isplatilo i sa zadovoljstvom mogu kazati da je sve provedeno u najboljem redu-rekao je Matej Lukenda, predsjednik Udruge mladih Grubiša.
Podsjetimo, za sudjelovanje u 1. Božićnoj malonogometnoj ligi Udruge mladih Grubiša, provedenoj u suradnji s Gradom Grubišnim Poljem i Športskom zajednicom grada, prijavilo se 20 momčadi. Nakon četiri dana natjecanja u grupama, u kojima se natjecalo po pet momčadi, u finale je ušlo osam momčadi. Kotizacija je bila 750 kuna, čime su osigurane bogate nagrade. Naime, prvoplasirana ekipa osvojila je 5000 kuna, drugoplasirana tri, te treća dvije tisuće kuna. Pobjednici su nagrađeni i peharima i medaljama, a u okviru turnira nagrađeni su i suci.
Zanimljivost lige je da su u drugoplasiranoj ekipi Flagor igrala čak šestorica braće Sivonjić iz Dežanovca, među kojima je bio i Ilija Sivonjić, nekadašnji uspješni prvotimac zagrebačkog Dinama, koji se danas, kako je rekao za Radio Grubišno Polje, zbog ozlijeda koljena, amaterski bavi nogometom.
Nagrade najboljima uručio je zamjenik gradonačelnika Zlatko Pavičić, koji je organizatorima, sudionicima i publici zahvalio u svoje i ime gradonačelnika Zlatka Mađeruha.(RGP)