Grubišnopoljski mališani bili uspješni na Olimpijadi dječjih vrtića

Dječaci su se okitili zlatom u nogometu, djevojčice broncom u štafeti, a vrtićarci su osvojili drugo odnosno treće mjesto u bacanju teniske loptice

Grubišnopoljski mališani bili uspješni na Olimpijadi dječjih vrtića

Zajednica sportskih udruga Bjelovarsko-bilogorske županije u Športsko rekreacionom centru „Kukavica“ u Velikoj Pisanici bila je domaćin 9. Olimpijskog festivala dječjih vrtića. Među oko tri stotine vrtićaraca iz 13 dječjih vrtića s područja Bjelovarsko-bilogorske županije sudjelovali su i mališani grubišnopooljskoga DV Tratinčice.

Natjecali su se u nekoliko disciplina: nogometu, trčanju na 50 metara, štafeti, bacanju loptice i skoku u dalj. Bila je to još jedna prilika da osjete čari pravog sportskoga natjecanja, te nauče kako slaviti pobjedu, odnosno kako prihvatiti poraz. S tim su se nosiliI poprilično uspješno. Iako se nisu uspjeli izboriti za ukupne pobjednike ni u kategoriji djevojčica niti dječaka, ipak su se dječaci okitili zlatom u nogometu, djevojčice broncom u štafeti, dok su osvojili drugo odnosno treće mjesto u bacanju teniske loptice, te zajedno s tetama bili vrlo sretni. (RGP; foto: Biljana Karakaš)


  Povratak na: Novosti