Objavljeno: 16/02/2015

GRADONAČELNIK NA INAUGURACIJI: Dojmila me se izvanredna organizacija i atmosfera domoljublja !

Bio sam ponosan što sam bio sudionik inauguracije prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, kaže prvi čovjek Grubišnoga Polja

/slika/vijesti/2015/2015_02/2015_01_664_x_495/150216_inauguracija.jpg

Inauguracija je još uvijek top tema u cijeloj Hrvatskoj i rijetki su imali priliku i osobno prisustvovati svečanosti prisege prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Na tom događaju godine među više od 3000 uzvanika na Markovu trgu našla su se i dva Grubišnopoljca. Gradonačelnik Zlatko Mađeruh i Miro Totgergeli, koji je ondje bio u ulozi predsjednika HDZ-a bjelovarsko-bilogorske županije.
Gradonačelnik Mađeruh se vratio pun dojmova, te je iznio dva momenta koji su ga se posebice dojmila.-Bio sam ponosan što sam bi sudionik inauguracije. Najviše me se dojmio osvrt na hrvatske branitelje, na one koji su stvarali hrvatsku državu, nije ih zaboravila. Potom osvrt na socijalnu politiku-kaže gradonačelnik Mađeruh. Navodi da bi mu bilo jako žao da nije mogao sudjelovati na događaju o kojemu ovih dana izvještava cijeli svijet.-Prije svega inauguraciju krasi izvanredna organizacija  na vrlo visokoj razini. Jako mi se svidjela velika doza domoljublja  i konkretna rješenja koja je ponudila nova predsjednica-zaključio je prvi čovjek Grubišnoga Polja.(RGP)