Objavljeno: 08/06/2015

DONATORSKI KONCERT
Za osnovnu školu prikupljeno 6000 kuna !

Koncert je organizirala Kršćanska adventistička crkva Grubišnoga Polja

/slika/vijesti/2015/2015_06/2015_06_664_x_495/150608_donatorski_vis.jpg

6000 kuna prikupljeno je donatorskim koncertom, održanom u subotu u kinodvorani Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman, u organizaciji Kršćanske adventističke crkve, namijenjen Osnovnoj školi Ivana Nepomuka Jemeršića. Naime, nakon što je ravnateljica škole Snježana Šeliš lani u studenom preuzevši ravnanje najavila brojne akcije usmjerene na uređenje škole, pripadnici Kršćanske adventističke crkve su ponudili organizirati donatorski koncert.
U kuvertama koje su prošle napola ispunjeno gledalište, koliko posjetiteljima iz Grubišnoga Polja, toliko i iz drugih krajeva naše i susjednih županija, našlo se su 3000 kuna, a Kršćanska adventistička crkva je za školu dodala još toliko. Iznos je izazvao je pozitivan šok i, kako je sama rekla, rasplakao ravnateljicu, koja je još jednom zahvalila organizatoru koncerta jer se ne pamti kada je posljednji put škola donatorskim koncertom prikupila toliko novca.
Ovo nije prvi puta da se Kršćanska adventistička crkva uključuje u donatorske aktivnosti u našem gradu, pri čemu je VIS Putnici već nastupao u kinodvorani CIK-a, kao i poznati VIS Agape. Goran Moslavac, starješina KAC-a u Grubišnom Polju.-Poslovica kaže: 'Na mladima svijet ostaje'! Zato želimo da mladi koji stječu znanje u našoj osnovnoj školi, za koju su današnja sredstava namijenjena, imaju što bolje uvjete kako bi mogli napredovati-Podsjetimo, uz VIS 'Putnike', nastupili su i učenici osmoga razreda škole koji su izveli nekoliko pjesama.(RGP)