Objavljeno: 14/12/2018

Dan otvorenih vrata Centra za socijalnu skrb

Iza djelatnika je opsežan posao osnivanja, ali i useljenja Centra u novi prostor, a Dan otvorenih vrata je završetak procesa opremanja prostora.

/slika/vijesti/2018/2018_12/2018_12_664_x_495/181214_centar_dan_vrata.jpg

Centar za socijalnu skrb Grubišno Polje je u povodu prve godišnjice rada u svojstvu centra održao Dan otvorenih vrata. Naime, poznato je da je od 1. siječnja ove godine formiran Centar za socijalnu skrb, koji se tako nakon 20 godina rada kao podružnica daruvarskoga vratio u Grubišno Polje. Kristina Kanis Uldrijan vršiteljica dužnosti ravnateljice kaže kako je iza djelatnika Centra opsežan posao osnivanja ali i useljenja Centra u novi prostor, dok je Dan otvorenih vrata završetak procesa opremanja prostora. U tom smislu važno je reći da je opseg djelovanja koji je do sada bio na razini podružnice, proširen, a proširen je i radni kolektiv Centra u koji su se stručne djelatnice dijelom slile i iz drugih centara.
Na  Danu otvorenih vrata, na kojemu su sudjelovali predstavnici institucija s područja grada i Centara za socijalnu skrb iz okruženja, bio je i zamjenik grubišnopoljskoga gradonačelnika Zlatko Pavičić. Naime, poznato je da je Grad Grubišno Polje i potaknuo te uložio najviše truda da se nakon 20 godina Centra vrati u Grubišno Polje.
Dan otvorenih vrata  prigodnim su blagdanskim pjesmama uljepšali članovi glazbene skupine Vesele note Udruge osoba s invaliditetom, dok je i psihologinja centra Ema Hrženjak, koja je završila 3. razred glazbene škole, izvela nekoliko skladbi na flauti.(RGP)