Objavljeno: 21/03/2016

Ćiro i Bašić Grubišnopoljcima u povodu Josipova priredili večer pjesme i smijeha

Komičarsko-pjevački dvojac već duže vrijeme zajedno nastupa i uveseljava gledatelje. Ulaz je pod pokroviteljstvom Grada bio besplatan

/slika/vijesti/2016/2016_03/2016_03_664_x_495/160321_ciro_basic.jpg

U sklopu proslave Josipova u kinodvorani Centara za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman pred oko stotinjak gledatelja u programu nazvanom 'Večer zabave i smijeha' nastupio je komičarsko-pjevački dvojac Denis Bašić i Boris Ćiro Gašparac. Gledateljima su ponudili obilje smijeha i pjesme.
Kako je došlo do suradnje dvojca različitih umjetničkih smjerova ? Bašić kaže kako dugi niz godina zajedno sudjeluju na brojnim humanitarnim i drugim tipovima nastupa u zemlji i inozemstvu. Ćiru Gašparca naziva multitalentom', koji se izdvaja i kao stand up komičar.-Tu smo se prepoznali i odlučili 'okrenuti pile naopako', gdje ja kroz glumu i imitaciju dajem obol pjesmi, a on imitirajući slavne pjevače poput Sinatre, Armstronga, Presleya i drugih, te uza svoje pjesme ubacuje note humora-kaže Bašić.
Iako u publici nije bilo nekoliko tisuća ljudi, kao što je to nerijetko doživljavao u svojoj karijeri, Ćiro Gašparac je jednakim žarom pjevao i stotinjak grubišnopoljskih duša.-Uvijek pjevate isto. Ako fluid duše u vama ne postoji da ga prenesete na duše onih koji vas slušaju onda ste promašili profesiju, ali i dvoranu. Jer ako je u dvorani pet osoba, pjevat ću kao da ih je mnogo i ljudi će primijetiti da sam dao sve od sebe što i radim-kazao je Ćiro, koji je svim Josipama i Josipima čestitao imendan.
Ulaz na Večer zabave i smijeha, pokrovitelj koje je bio Grad Grubišno Polje, bio je besplatan.(RGP)