Objavljeno: 13/12/2016

Centar za pomoć u kući podijelio poklon pakete najpotrebitijima

Centar za pomoć u kući Grada Grubišnoga Polja je podijelio ukupno 45 poklon paketa s osnovnim prehrambenim artiklima kao što su brašno, šećer, riža, tjestenina

/slika/vijesti/2016/2016_12/2016_12_664_x_495/161207_CPUKGP_pokloni.jpg

Kako je prosinac mjesec darivanja i solidarnosti, u takve se aktivnosti uključio i Centar za pomoć u kući Grada Grubišnoga Polja. U okviru odlične suradnje s Gradskim društvom Crvenoga križa i Gradom Grubišnim Poljem Centar je darivao socijalno ugrožene osobe i obitelji ususret nadolazećim blagdanima. Podijeljeno je ukupno 45 poklon paketa.
-Trudimo se obuhvatiti što više korisnika s poklon paketima odnosno osnovnim prehrambenim artiklima kao što su brašno, šećer, riža, tjestenina i slično. Također, darivali smo i najstariju korisnicu Centra, 96-godišnju Ljubicu Bezbradica iz Velike Barne. Ona živi od vrlo niskih primanja, odnosno 598,68 kuna invalidnine. Korisnica je zahvalna Gradu, Centru i Crvenom križu na pomoći i skromno je rekla da će ovaj paket božićnica dobro doći njezinom skromnom domu-kazala je ravnateljica Centra Dijana Šeliš.(RGP; foto: Centar)