Objavljeno: 19/12/2017

BLAGDANSKI PROGRAM
Kulturni program u Ivanovu Selu, božićni koncert u V. Zdencima

Blagdanski program obiluje brojnim sadržajima koji će se održavati do kraja prosinca

/slika/vijesti/2017/2017_12/2017_12_664_x_495/171219_cb_i_selo.jpg

U bogatom adventskom programu u Grubišnom Polju, koji traje do kraja prosinca, puno je blagdanskih sadržaja. Tako je u subotu u češkom domu u Ivanovu Selu održan Božićni kulturni program. Osim domaćina, nastupile su kazališne i pjevačke skupine gostiju iz Šibovca i Jazvenika. Prije programa Češka beseda održala je i redovitu godišnju skupštinu.
U nedjelju je u crkvi Svih svetih u Velikim Zdencima već tradicionalno održan Božićni koncert na kojemu su sudjelovali zborovi s područja grada – zbor župe sv. Josipa, zbor mladih župe sv. Josipa, zborovi čeških beseda iz Grubišnoga Polja, Treglave i Velikih i Malih Zdenaca, zbor Matice umirovljenika i folklorni ansambl Centra za kulturu i informiranje. Snimku cijeloga koncerta možete pogledati OVDJE 
Jučer je ispred Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman održan Božićni sajam, a večeras će u kinodvorani CIK-a božićni koncert održati učenici grubišnopoljskog područnog odjeljenja daruvarske Glazbene škole Brune Bjelinskog. Koncert počinje u 18 sati. (RGP; foto: ČB I. Selo)