Objavljeno: 11/06/2018

Bilogora '91 pobjednik Turnira četiri Bilogore

Pobjednik je u subotu bio domaćin sedmog izdanja turnira koji spaja četiri kluba istoga imena iz tri županije

/slika/vijesti/2018/2018_06/2018_06_664_x_495/180611_4_bilogore.jpg

Nogometni klub Bilogora '91 pobjednik je 7. nogometnog Turnira četiri Bilogore, održanog protekloga vikenda u Grubišnom Polju. Naime, riječ je o tradicionalnom turniru koji već sedam godina povezuje četiri kluba istoga imena iz Grubišnoga Polja i Kapele iz Bjelovarsko-bilogorske, Bilogoru 1947 iz Špišić Bukovice u Virovitičko-podravskog županiji, te Bilogoru iz Gornje Velike u Koprivničko-križevačkoj županiji.
U prvoj utakmici Bilogora iz Gornje Velike bila je uspješnija protiv one iz Kapele sa 7:1. Potom su Grubišnopoljci kolege iz Špišić Bukovice svladali s 4:1, pri čemu je dva puta poentirao Matija Heršil, jednom Dražen Vereš, a pao je i autogol protivnika. U susretu za treće mjesto momčad iz Špišić Bukovice bila je uspješnija od Bilogore iz Kapele s uvjerljivih 5:1, dok je u finalnom ogledu grubišnopoljska Bilogora '91 slavila protiv imenjakinje iz Gornje Velike sa 7:4. Po tri pogotka postigli su Matija Heršil i Matija Mađeruh, te jedan Dražen Vereš. Nagrade za najboljeg vratara i igrača otišle su u ruke grubišnopoljskih igrača Roberta Matkovića i Matije Heršila, dok je najbolji strijelac Denis Pomahač iz Gornje Velike sa šest postignutih zgoditaka. 
Turnir je otvorio i najboljima nagrade podijelio grubišnopoljski gradonačelnik Zlatko Mađeruh.(RGP; foto: RGP i NK Bilogora '91)