Objavljeno: 29/11/2019

Ana Kamber i Katarina Bukač - zvijezde popularnog showa 3, 2, 1 kuhaj !

U show se prijavile, kažu, bez velikih planova i iz puke znatiželje i želje da se zabave, a ujedno i nešto nauče

/slika/vijesti/2019/2019_11/2019_11_664_x_495/191129_ana_katarina_kuhaj.jpg

Proteklih šest tjedana u poznatom showu RTL televizije 3, 2, 1 kuhaj ! nastupaju dvije vesele Grubišnopoljke: Ana Kamber, apsolventica Agronomskog fakulteta iz Velike Peratovice i Katarina Bukač, vrtićka odgajateljica, koje su tom prigodom gostovale u programu Radija Grubišnoga Polja.
Dugogodišnje prijateljice su se u show prijavile, kažu, bez velikih planova i iz puke znatiželje i želje da se zabave, a ujedno i nešto nauče. Nakon prijave prošle su casting i među čak 600 prijavljenih osigurale svoje mjesto među natjecateljima. Tako proteklih šest tjedana svake večeri od ponedjeljka do četvrtka gledamo kako se snalaze u kuhinji, u međusobnim odnosima s ostalim natjecateljima ili s nekada blagim, a u posljednje vrijeme strogim članovima žirija kao i ostalim izazovima s kojima se susreću u showu. Ali, sve ih poprilično dobro svladavaju.-I kada nam je neugodno, kada smo u pravu, krivu….samo se smijemo ! Sve nam je to jedna velika zabava i lijepo je-kažu djevojke, koje nisu imale preveliko kulinarsko iskustvo, ali su ga, kažu, u showu itekako usvojile i sada bez problema mogu skuhati bilo što.
Nerijetko naporna snimanja koja traju četiri dana u tjednu, često od jutra do večeri uspješno su uskladile s privatnim obvezama, tako da su i po tom pitanju rasterećene i mogu se bez dodatnih briga posvetiti showu, gdje je atmosfera, kažu, sjajna. Od ostalih kandidata dobro su se sprijateljile s natjecateljicama Marinom i Karmen iz Međimurja, dok i žiri nije tako oštar kako to izgleda pred kamerama.
Ana i Katarina sigurne su da svojim nastupom u 3, 2, 1 kuhaj! beru lijepo višestruko iskustvo koje će im zasigurno puno pomoći u privatnom životu i poručuju i drugima da se bez ikakva suzdržavanja prijave na kakav show jer je zabava zajamčena !